Meedias liigub tervisliku toitumise kohta palju vastandlikku infot. Koolitusel püüame lahti mõtestada, et mis on siis ikkagi tervislik toitumine.

Eesti riiklikud toidusoovitused on esitatud toidupüramiidina, millel on toidugruppide soovituslikud toidukogused esitatud vahekorras, mis tagavad organismile vajalikud ained. 

Suur osa meist ei söö tasakaalustatult ega soovitustele vastavalt, mida näitab ka Eestis tehtud toitumise uuring.

Tasakaalustamata toitumise üks tagajärg on ka kaaluprobleemid – kui organism ei saa toidust vajalikke aineid, siis organism sunnib meid rohkem sööma.

Tervisliku ja tasakaalus toitumisega on võimalik hoida oma tervist tugevana – vähendada haigestumise riski, normaliseerida vererõhu- ja kolesteroolitaset. Teadlikult toitudes saab parandada seedimist ja tegeleda ka kaaluprobleemidega.

Koolituse sisu:

Koolituse maht: 2 või 4 ak. h

Koolitaja: Anne Pihelgas, toitumisnõustaja

Küsi pakkumist: koolitus@herta.ee